Doorgaan naar hoofdcontent

Winterloop AV Horror.

Gerrit Kramer heeft in een spannende strijd met Jan Albert Veenema (lachend, rechts) de 4e winterloop gewonnen. Pas in de laatste 200 meter zette hij een winnende eindsprint in. Jan Albert had onderweg verschillende pogingen ondernomen maar kon steeds niet een gaatje krijgen om op die manier te winnen. Hij wist dat hij in de sprint kansloos was tegen Gerrit. Derde werd Siep Nota, op de voet gevolgd door Klaas Kroeze.
Verder foto bovenstaand: v.l.n.r. Anske, Peter Smit en Jan Albert Veenema, twee dus!

Krasse-Knar-Met-Tegenwind 48:19 min.

Vanmorgen voorzichtig aan een winterloopje van de AV Horror mee gedaan. Koud op de weg, met een straf windje uit het noordoosten. Lekker gelopen. Samen met Peter, die er overigens na honderd meter al vandoor ging. Hij had gelijk. Ik wilde toch het liefst mijn eigen tempo lopen. Hij ook. Hier is de uitslag van het slagveld der krasse knarren. Echte liefhebbers! The-best-of-the-rest! Na afloop nog even een gezellige nazit bij de centrale verwarming van het clubhuis, kantine zoals u wilt, onder het genot van een (warm) en vers kopje thee. Ja, Ja.... alles kan een mensch gelukkig maken! Ik zeker!


met dank aan LAB Bolsward en Tessa Boot natuurlijk,vanwege de mooie pics

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel