Doorgaan naar hoofdcontent

Wipstùt


Een prachtige site (wipsait) van 'n-paar-apart. klik maar ééns. AD 2009. Dit wordt het jaar van Bouwmantsje. ! Antwoordapparaat bij huize Smit[...]'n bòatskip nei de pyp, een boodschap na de piep, een boodschap na de piep,........één kilo suiker, een pond koffie en vier pakjes boter.......Aânske: "Jan Karstens"........"We moeten contact hebben"
"We moeten aan het werk, jonge vriend, voor niks gaat de zon op!" "Je staat op de schaats momenteel, maar er moet ook wat gebeuren" "Okay, ik hoor je wel!" tot zover de stempost op mij telefoon.
Inderdaad, there's-no-way-back! Jan heeft natuurlijk helemaal gelijk. We moeten aan de slag!! Gelukkig gaat het dooien! Dit wordt het jaar van de waarheid, een spannend jaar voor een verre friese dichter in het Hylpers en een dichtbije Gronings/Drentse bluesgitarist. Jij hoort mij:" Jan!"

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel