Doorgaan naar hoofdcontent

Little Boots

U kunt hier in contact komen met andere Snekers over o.a 't Gefoël Sneek en sù.
De column van Hans Beerekamp, Zapkliklees in de NRC van heden inspireert mij tot het volgende. Onderstaande video is van Victoria Hesketh. Zij noemt zich Little Boots en heeft de BBC-competitie The sound of 2009 gewonnen. Het mooie aan deze verkiezing is, dat deze competitie nu eens op een ongebruikelijke manier tot stand is gekomen. Een gezelschap 130 experts maakte dit keer een top-drie van de heetste acts. Deze experts, die de muziekculturen goed kennen, zijn:bloggers (ja,ja...!),journalisten, deejays, muziekpromotors en andere door de wol geverfde en doorgewinterde liefhebbers.
Kijk naar de video, het is misschien even wennen...... het instrument komt uit Japan en heet tori-on, een soort van "sequencer", die klanken en lichtfitsen uistrooit.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer