Doorgaan naar hoofdcontent

Jacob Brandsma ProficiatDe grote man achter Ozontandzorg , Jacob Brandsma uit Sneek is sinds gisteren, misschien wel tegen wil-en-dank, ook de grote man geworden achter een hagelnieuw sport-fenomeen: "De Elfsteden-Winter-triatlon". Hij schrijft geschiedenis, door solo op een onorthodoxe manier de 11stedentocht AD 2009 te volbrengen. Langs het gehele traject omringd met heel veel publiciteit. Petje af en een diepe buiging voor de prestatie van Jacob Brandsma.
Heel veel dilettanten, non valeurs, zielepoten, kuddedieren en imbecielen hebben er - in allerhande commentaren - vandaag geen-goed-woord-over voor Brandsma's gekozen benadering tot het volbrengen van de tocht-der-tochten. Dat zijn - op een enkeling na - lieden, die zelf nagenoeg niets presteren en vanuit hun luie leunstoel, glinsteren van de afgunst en de jaloezie! Ik ben trots op boksmaat Jacob. Hij is een op-en-top sportman, dat maak ik van nabij mee. Hij is ook begiftigd met een bijzondere creatieve en zakelijke geest. Proficiat Jacob!!!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel