Doorgaan naar hoofdcontent

Gezondheid en GelukVanmiddag even een kijkje genomen bij het Health & Happiness Congress in Sneek.
Het Health and Happiness Congress is georganiseerd door Peter Smit en Fleur Gelderblom. Het is in het leven geroepen om meer bekendheid te geven aan preventieve methodes om gezond, fit en vitaal te blijven. Zelf heb ik actief meegedaan aan het z.g. Biodanza. Niks geen zwééfkéézerij! Gewoon dansen vanuit het hart, Gouden......! Op de foto is Wietske Krist in actie bij haar standje over voetzoolreflektie.
Na afloop kreeg ik een fortune-cookie. Binnenin zat in een briefje met de volgende tekst: "Je avontuurlijke ideeën zullen leiden tot spannende avonturen" Ik ben benieuwd......morgen eerst maar weer gewoon helpen in Liwadden, gebieden te ontwikkelen!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond