Doorgaan naar hoofdcontent

Boomstronk

Vanmorgen reed ik, komende vanuit een bespreking in Follega, zoals altijd binnendoor , via één van mijn favoriete friese dorpjes:Doniaga. Langs de Wielwei uiteindelijk richting kantoor in Leeuwarden. Mijn oog viel op een voorwerp in een tuin direct aan het begin van de Wielwei te Doniaga.
Het is een behendig gemaakt houten beeld van een roofvogel (White tailed Eagle,hahaha!). Helemaal gemodelleerd met een motorzaag op een achtergelaten stuk stronk op een boomwortel. Op de foto zie je het afgezaagde stuk "overgebleven" hout er nog naast liggen.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond