Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe site over Sneek

Vandaag houdt ik een nieuwe en non-commerciële site ten doop over Snekers en Sneek. Een echt sociaal netwerk op het internet waar je zelf de inhoud kan bepalen en waar ik me verder niet intensief mee wil bemoeien. U bent van harte uitgenodigd om u aan te melden, lid te worden, kennis en informatie (foto's, video's, meningen etc) te delen met anderen die op een of andere manier ook nauw verbonden zijn met Sneek.
U kunt hier in contact komen met andere Snekers over o.a 't Gefoël Sneek en sù.
Natuurlijk houdt ik een oogje in het zeil met betrekking tot de inhoud van de website.
Nogmaals ik wil jullie heel graag uitnodigen om deel te nemen aan deze exclusieve club!
Ik ben benieuwd..........

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer