Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit november 1, 2008 weergeven

Terug op het blog

foto gemaakt door R. aan de Kaai in Antwerpen

Vandaag ben ik voor het eerst, sinds vorige week zaterdag weer enigszins "op de been". Geveld door een, in eerste instantie opgelopen, eenvoudige influenza, halverwege de week plotseling gevolgd door een explosie van een niet mis-te-verstane buikgriep! De dokter moest er zelfs tweemaal aan te pas komen. Zij heeft mij in eveneens niet mis verstane bewoordingen te kennen gegeven dat de Beerenloop door de gevolgen van dit akkefietje voor mij absoluut een brug te ver is. Overigens deed R. dit al eerder. Daarom staat mijn startbewijs sinds donderdag al te koop op het hardloop-weblog van Hero Polet. Ik hèw 't smóór in, màr 't is niet ànders. Het hoort ook bij sport!

Never a dull moment

Naast publicist/journalist Henk Doevendans van Snekerinternetkrant, Marketingman Wim Walda van Alles Van Sneek is Johan Vogelzang die nieuwe ster aan het sneker mediafirmament. Johan houdt sinds vandaag de website sneek.streekmedia.nl in de lucht. StreekMedia.nl is een initiatief van stichting Friesland Expo. StreekMedia.nl beoogt nieuws en wetenswaardigheden op locaal niveau te brengen. Op de sites van StreekMedia.nl staat alles wat van belang is in uw streek, dus nadrukkelijk geen nieuws en informatie op landelijk niveau. Naast het actuele streeknieuws, vindt u een uitgebreide agenda, foto’s en nog veel meer. Streekmedia bieden verenigingen, goede doelen en welzijnsorganisaties volop de ruimte om hun organisatie en doelstellingen gratis te promoten
Wordt het veel van het zelfde en één pot nat of zijn het sites met welkome informatie voor Sneek en de Snekers?? Ik blijf het volgen en blog ondertussen gewoon door!
Op de real-thing weblogs van Sneek, zonder al die poespas of advertenties…

11 stedentocht

Vanmorgen werd in het gebouw van Tryater in Leeuwarden een tweede vrijwilligersbijeenkomst gehouden over de voorstelling van Tryater, de 11-stèdentocht. Deze voorstelling vanwege het honderdjarig bestaan van de Vereniging Friese Elfsteden duurt twaalf uur en voert langs alle elf steden. De acteurs en toeschouwers worden met bussen vervoerd.
R. en ik behoren inmiddels ook tot de vrijwilligersstal van Tryater. Wij zijn geronseld door Frou D. Één ding is mijn wel duidelijk: "Het wordt een zeer indrukwekkende voorstelling, die je absoluut niet mag missen"! "Zet jezelf gedurende de jaarwisseling niet buitenspel" door achter de centrale verwarming te blijven zitten. Wacht dus niet af , maar koop snel een kaartje voor die voorstelling!
Aan nagenoeg alle vrijwilligers is vanmorgen volledige openheid van zaken gegeven over de inhoud van de voorstelling en de voorstellingslocaties. Tryater speelt op een zestal locaties, dus niet in alle Fries Elfsteden. Uiteraard is ons doo…