zaterdag 11 oktober 2008

Sponsoring en ImageEn wat mutte al dy freemdelingen bij Nelleke Mulder op de openingsburrel? Su' k skriëft Henk van der Veer vertwijfeld onder het commentaar bij het blog van Sijbekarspel. Imagostyliste Nelleke Mulder wil wel met Sneek koketteren, met een mooi grachtenpandje (imagebuilding) vlak bij de Waterpoort. De business moet toch ook elders vandaan komen. Dus niet alleen Sneker incrowd bij de burrel van Nelleke, Henk! Ik zag Andries Eckart wel op een foto in de snekerinternetkrant vermoedelijk met een dampend shagje tussen de toppen van zijn bruine wijs en middel finger.
Andries was vermomd in een naar ik inschat, Hans Ubbink maatpak. Tom Metz staat er bij.
Hij opent zaterdag 18 oktober aanstaande het Internationale Kyokushin Karate Waterpoortcup in de sneker sporthal.
Kijk ook in de LC gisteren. In de rubriek Media en Amusement. Zangeres Anneke Douma blijft recht overeind, omdat Anneke haarzelf niet of nauwelijks verloochend. Sneker zakenvrouw Heleen Sonnenberg geef ik het voordeel van de twijfel, omdat zij de hofleverancier is van sneker blogmaat Sijbekarspel.
De Friese troubadour, die een friestalige nummer één hit, zoals zijn collega´s van de Kast destijds node ontbeert, wordt omgetoverd tot een soort van moderne tifosi van sportclub Cambuur.
De altijd gezellig babbelende Kok bekend van het Zwitserse hoofdgerecht `lufthansa´: gaargebakken jousterlucht, die er graag bij wil horen is een stoute gentleman. Allen hadden vrijdag via Nelleke in de Leeuwarder Courant, een provinciaal imageplatform. Potten vol met stroop worden rond de ego's van de dames en de heren (B)ekende (F) riezen gesmeerd. En miere-zoete en kleverige bedoening, lijkt mij! Desalniettemin, toch knap van Nelleke. Ik denk, dat ik haar ga benaderen met de vraag of ze mij wil sponsoren voor de Terschellinger Beerenloop. Beerenloop lijkt op en klinkt als Beerenburg. Misschien vraag ik Heleen ook om een sponsorbijdrage! Het image en de uitstraling van het Kyokushin Karate en het Hardlopen, sluit nauw aan bij het image van beide succesvolle sneker zakenvrouwen......Ik ben benieuwd of ze dat met mij eens zijn.!!?