vrijdag 3 oktober 2008

Heabeltsje & Molly

Heabeltsje de Jong fan de Stiënklip is populairder dan ooit te voren, zo concludeerden R en ik vanavond na afloop van de buitengewoon gezellige Jaardach van Heabeltsje in de Walrus te Sneek. We hèwwe ons beskeurt. Een haast niet te overtreffen Bonter Sneker Avond, wèr je wéér héél lang op tére kènne!
We zagen op deze première ook, dat vooral mannen met macht-uniformen-en-aansiën in Sneek, dit jaar massaal in katzwijm vallen voor de Sneker diva Heabeltsje. Nogal logisch natuurlijk deze diva is nog steeds een buitengewone Grande-dame-avec-allure.
Ook elder-lady-and-vamp Molly deed niet onder voor haar buurvrouw Heabeltsje. Zij deed met haar verschijning, styling en uitstraling, haar rollator-handicap totaal vervagen en vergeten.
Ze gooide nog met lust en verve haar derrière in de strijd en heeft zoals vroeger nog steeds erg veel seksapiel bij de sneker mantsjes! Madonna sú d'r 'n minderwádighietdkompleks fan krije! Het massale publiek genoot ervan! Bertus sloofde zich zoals altijd weer uit om te laten zien dat hij niet onder de plak van Molly zit.....
Meer zeg ik er niet van. Kijk naar de het (Stiën) klipje van Heabeltsje en Molly. (excuses voor het geluid!)
Als je een kaartje hebt bemachtigd...Mooie voorstelling toegewenst. Het wordt puur genieten!!!

(ps: Iedereen hèt 't terrècht over Héabeltsje, Mòlly en dy Dûvemèlker, màr 'f fiel òns op dat Bertus òk op de première de stèrren fànne Hémel spéulde!)
video