dinsdag 16 september 2008

SPONSORING

Maaike Baakman & Anske Smit


Vanavond een belangrijke voorbereiding/voortgangsbespreking over de organisatie van de Kyokushin Karate Waterpoortcup 2008, op zaterdag 18 oktober 2008 in de Sneker Sporthal. Het wordt weer een spectaculair internationaal(jeugd)toernooi wat zijn weerga in Europa niet kent. Litouwers, Fransen, Belgen, Zwitsers, Zweden noem maar op, doen weer mee.
Wij hebben als organiseer groep vanavond vrij lang lang gesproken over onze begroting. Het is altijd bijzonder moeilijk, om de centjes voor je evenement boven de tafel te krijgen. Dat weet elke vrijwilliger! Wij zoeken in kringen van mensen, die de gedachte van het Kyokoshin Karate een warm hart toe dragen. Dat zijn geen dertien-in-een-dozijn! Wie zich met ons identificeert komt terecht bij begrippenkaders zoals: uithoudingsvermogen, stabiliteit, never-give-up, stoer, karakter, originaliteit, humor, What-you-see-is-what-you-get, kracht, explosiviteit, glas-is-altijd-half-vol, in-balance en natuurlijk Het Hart en de De Ziel!

Maaike en ik hebben de opdracht gekregen om achter sponsors aan te gaan. Onze doelstelling is om per persoon minimaal €. 250,00 binnen te halen voor het jeugd toernooi. Naast ons vrijwilligerswerk in de Sneker Kyokushin Karate Wereld, zijn we beiden gepassioneerde hardlopers.
Wij roepen de gewaardeerde lezers van dit weblog en de fans van de andere populaire en veelgelezen Sneker Weblogs op, ons (Anske & Maaike) te sponseren tijdens de Terschellinger Halve Marathon oftewel de Beerenloop op zondag 2 november aanstaande.
Alle giften zijn welkom. Wij zijn bescheiden en denken zelf aan een bedrag van een halve à één eurootje per km/persoon.

Om jullie alvast even op te warmen voor mijn idee en verzoek, speelt mijn maat Jan Karsten uit Groningen, muzikant en webdesigner, een zelfgemaakt gemaakt bluesje voor jullie zittend voor zijn tent aan de kust van de Ierse Zee. Voilà!!

video