zaterdag 30 augustus 2008

Sneek-Bolsward-Sneek

Een foto-impressie van vanmiddag....van de AV Horror loopklassieker Sneek-Bolsward-Sneek. Ik was erbij. Prachtig loop-spektakel zo dicht bij huis, hier in Sneek.
Genoten van de ambiance bij de start en langs het parcours. Tevreden, lekker gelopen en niet onbelangrijk, mijn lichaam is weer snel hersteld...afstand 10 km recreanten loop.

Overzicht van de Start.....
Tableau de la Troupe voor de Start SBS 2008..... de vrouwen zijn inmiddels gestart!

Samen, na afloop, op de foto met deelnemer Maaike Baakman, tevens mede organisator van de Kyokushin Karate Waterpoort Cup 2008.
(18 oktober 2008 weer in de Sneker Sporthal)
Mijn finish op de 10 km recreanten. Hieronder de uitslag


Looptrainer Ton van der Markt (l) uit Sneek en loop-topper Gerrit Kramer uit Bolsward.Hardloper, Boekhandelaar Auke Postma ut Liwadden is net gefinisht!Weblogger en Runner-Junk Hero Polet uit Sneek, kijkt na afloop aandachtig in de deelnemersenvelop van de organisatie!
Jan Albert Veenema uit Bolsward, hier net na zijn finish, samen met zijn vriendin. Hij was vanmiddag geen partij voor de Liwadder Remon van Lunzen. Remon was vandaag echt een klasse apart. Hij finishte zo fris als een hoentje.
Van de hand van Jan Albert stond vandaag in de Leeuwarder Courant een ingezonden stukje, nee, niet over hardlopen of hardcore-music...........leest u zelf maar!
Morgen nog een klein logje over een artikel in de LC van vandaag! Een tique van R.

Sneek Bolsward Sneek