Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit augustus 8, 2008 weergeven

Olympics

Vandaag 8-8-2008 de indrukwekkende opening van de Olympische Spelen in Peking gezien???? Prachtig.
Mijn absolute hoogtepunt van olympische spelen wordt de Tienkamp. Op 21 augustus a.s.

De tienkamp of decatlon is een sportwedstrijd waarbij atleten in twee dagen tijd tien atletiek nummers moeten afleggen. Bij de mannen is de tienkamp de normale meerkamp......we zullen zien!

Maaarrrrhhh......Tibet is de bakermat van het Boedisme. Sleutelwoorden Liefde en Mededogen, daarom:

Geachte lezers van mijn weblog:
IF YOU CAN
SAVE TIBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anske.

------------------------------------
Beste anske,

Bedankt voor het verlenen van uw stem aan de Tibetanen. We zullen u tijdens en na de Olympische Spelen op de hoogte houden over de voortgang, waaraan u samen met duizenden andere Nederlanders meehelpt, om de aandacht voor de situatie in Tibet onder de aandacht te brengen.
Nogmaals hartelijk bedankt voor uw onmisbare steun.

Tsering Jampa

Directeur
International Campaign for Tibet Europe

P.S. Ik hoop dat u on…

Time the Conqueror

Pic by Henk Doevendans, bewerkt door interalphanske.
Deze (sneek) week mijn weblog een beetje stiefmoederlijk behandelt. Geen dagelijkse mededelingen of anektodes. Ook het hardlopen staat deze week op een laag pitje. Gisteravond de Campingloop in Makkum-ondanks alle goede voornemens-laten sloeren. Het was woensdagavond veel te laat gewordenin de Stad. Te min-op-béalch....Met R. het plan opgevat om donderdagavond de Sneekweek in stijl af te sluiten en uit eten te gaan bij Zorba de Griek.
Na de souflakie en de mixed-grill gaat vanaf vandaag de broekriem weer strakker aan.
De bier-comsumptie decreases. De klassieker Sneek-Bolsward-Sneek staat 30 augustus a.s. op het programma. Dus dat wordt wekelijks minimaal nog drie maal aan de bak. Ik hoop, dat de luchtvochtigheid 's avonds niet al te hoog is, anders vind ik het al gauw te benauwd om (hard) te lopen.
Op zijn website lees ik, dat de nieuwe cd van singer-songwriter Jackson Browne in september in de winkel ligt... Die koop ik ongezien e…