Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit augustus 2, 2008 weergeven

Opening Snkwk 2008

De Snkwk is gisteravond met de onvermijdelijke traditionele vlootschouw, vuurwerk en kermis ûtein setten. Veel mensen op de been, gezellige terrassen, feestmuziek, niet te vergeten aardige mensen (op een enkele te-vroeg-op-de-avond-dronken-hufter ná, natuurlijk ) en prachtig weer! En mooie gelegenheid in deze gezellige sfeer om het menselijke gedrag eens nader op een afstandje te bekijken. Vooral valt op, de toename van het matchmaking van al die jonge mensen die op het magische van de Snkwk afkomen.
Kennelijk zwaar aangestuurd door het internationale begrip Snkwk en natuurlijk door de feromonen of hoe zoiets ook mag heten.
De Snkwk is volgens mij hard-op-weg het Ierse stadje Lisdoonvarna op dit punt naar de kroon te steken. Lisdoonvarna is bekend om het Matchmaking-Festival, dat daar elk jaar wordt georganiseerd gedurende de maand september. Een festival, dat oorspronkelijk bedoeld is voor vrijgezellen. Matchmakers (koppelaars) proberen, tegen betaling, een geschikte partner te vind…

Preview

Slideshow Preview Soap from Hylpen. Binnenkort het werkelijke (historisch verantwoorde) uitgewerkte verhaal over het leven van de eerste eigenaar van de grijze-reis-bagage-kist in de side-bar van dit weblog.