donderdag 31 juli 2008

SNEKER SIMMER STRAATTHEATER PI LEAU

PI LEAU
CLOSE ACT. Sneek, 29 juli 2008

......tja de lofuitingen en de superlatieven over deze Sneker Simmer Straattheatervoorstelling vliegen je vandaag om de oren op de websites van myn sneker blogmaten. Ze laten allemaal ook duidelijk zien wat voor een prachtig fotogeniek evenement deze voorstelling was.
Ik ben het er helemaal mee eens! Geweldig promo voor de stad Sneek. Jonges!
Wat ok se moai is: "ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is"

Het publiek genoot ook zichtbaar met de oeoeoehhhs...en de aaaahhhhs...!! Velen lieten hun de SD-kaartjes van hun digitale camera's tijdens de voorstelling helemaal vollopen!!

Naast mijn vrijwilligerstaak als "Gaffer" ( iemand, die met tape allerlei dingen vastzet) op dinsdagavond j.l., moest ik gisteravond mijn maten Paul en Erik (hoofdrol) - Gouden Skutters trouwens - in de voorstelling ondersteunen, in de dichte melé van het in grote getale aanwezige publiek. Het publiek, dat zo dicht als haren op de hond stond moest zo-nu-en-dan opzij. Krekt wat, natuurlijk. Met een brede torso en een behoorlijke conditie, was ik na de voorstelling bij de uitvoering van hun grotendeels vaste, maar ook geïmproviseerde patronen wel 'n bitsje ut de lyken, maar wel heel erg voldaan.
Ik kon het nuttige met het aangename mooi verenigen: duwen, trekken en een beetje hardlopen in een echte professionele voorstelling! Ik kom superlatieven te kort om dit gevoel te beschrijven: waarschijnlijk een mix van een adrenaline/endorfine-kick!
Oh ja...nog even het volgende. Aan het einde van ieder Sneker Simmer Evenement hoor je de plaat van Stevie Wonder, A Place in the Sun.
Een vondst....Prediker. Elke keer weer kypefel, su moai!

Ik had ook nog een moment om nog een paar foto's te maken: