vrijdag 23 mei 2008

Paul en Raffaella


[...] Onlangs schreef ik een stukje over Paul van het toekomstig Café de Kletser in de Markstraat te Sneek. Daarna volgende op de site Alles Van Sneek en ook via mijn weblog een onbetamelijke, onbehoorlijke en oncollegiale reactie , wat ik kwalificeer als onvervalst Gezwets van een bijzonder gefrustreerde Zwetser, ergens uit de "Bush" bij Emmen..........

In de Marktstraat in Sneek opent Paul binnenkort een feestcafé onder naam de Kletser. Paul wil na de verbouwing, twee weken voor de Sneek-Week los. Tijdens de Sneek-Week 2008 stort hij zich samen met zijn personeel in het diepe! Ik maakte vanmiddag toevallig even een praatje met Paul. Hij was druk bezig met de verbouwing. Hij komt op mij over als een enthousiast en collegiaal horeca-dier, dat zijn Café de Kletser in Sneek, zeker tot een succes zal maken!
Paul is de partner van de Idols 3 zangeres Raffaëlla. Zij won in 2006 Idols.
Raffaëlla was de eerste vrouwelijke winnaar van de Nederlandse Idols!! Op zaterdag 11 maart 2006 werd zij met 58% van de stemmen tot winnaar gekozen. En wat voor één : een Topper! In deze video, uit een Mooi Weer de Leeuw uitzending zie en hoor je Paul (van binnenkort te openen Café de Kletser in Marktstraat Sneek), Cabaretier Paul de Leeuw en 2006-Idols 3- hors-categorie-zangeres Raffaëlla. "Je zingt altijd zo mooi !" roept Paul de Leeuw in deze video!
Ik gun deze jeugdige talenten van harte een plaatsje onder goud gele entertainment Zon in Sneek!

Gehandicapten Sport Sneek