Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit maart 19, 2008 weergeven

Tibet

Het is niet mijn gewoonte om politiek te bedrijven op mijn weblog. Ik krijg van belangrijke mensen in mijn naaste omgeving de eerste hartekreet e-mailtjes over de Tibetaanse zaak al binnen! "We moeten wat doen." Dus.....wat moet, dat moet! W.A. van Buuren reageert er vandaag bij de jakhalzen in DWDD, overigens begrijpelijk, niet openlijk op !
Richard Gere en Erica Terpstra zijn er al heel lang bezig. De staf van het Buro Interalphanske.NL is al geruime tijd buitengewoon solidair met Tibet. Ook de Chef de Buro ondersteunt de internationale campagne meer dat van harte! De Rolex van de Daila Lama kwam op 29 mei 2007 al eens op dit log ter sprake. Lees hier ook zijn visionaire uitspraak nog eens na!
Vandaag vestig ik de aandacht op de Tibetaanse Nationale Vlag. Deze vlag bestaat uit zes symbolen, die voor de beeldvorming bijzonder waardevol zijn:
De besneeuwde berg in het midden symboliseert het land van de grootse natie Tibet.
De zes rode stralen die uit de zon komen, staan voor de…

Ongevraagd Advies: Graag gedaan!!

Ik lees met belangstelling op de Sneker Internetkrant van Henk Doevendans, dat de Sneker Gemeenteraad de wethouder opdracht gaf zich tot het uiterste in te spannen voor andere mogelijkheden tot huisvesting van Verslaafdenzorg Noord Nederland, zoals de Antonius zorgboulevard in Sneek. ......mijn idee! Mijn onlangs op voorhand geventileerde idee plan en de manier van aanpak is dus kennelijk als ook als serieuze suggestie ingedaald bij de Sneker Vroedschap!