Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit februari 25, 2008 weergeven

Boksmaten

Boksdebuut van boksmaat Jaap Postma succesvol... Gaasterlander Jaap Postma van Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek bokste zaterdag 23 februari zijn eerste partij tijdens het boksgala in Assen ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van boksvereniging Assen. Op dit gala werd ook enkele kickbokspartijen en een Kyokushin karate partij gespeeld. Sem Schilt, wereldkampioen in het K1 kickboksen, was tijdens dit gala ook van de partij, hij trad op als scheidsrechter bij de karate wedstrijd.
Jaap Postma bokste tegen de ervaren Silvinho Stroy van de Utrechtse boksvereniging Verbon. Silvinho Stroy had reeds 6 partijen gebokst en was en stuk langer dan Postma. In het begin van de eerste ronde kreeg Jaap twee harde linker direktes te verwerken. Dit was echter de enige schade die Stroy aan Jaap kon aanrichten. Jaap hield zijn dekking goed gesloten en stootte hard.
In de tweede ronde kreeg Stroy een openbare waarschuwing voor afklemmen. Dit afklemmen was wel te begrijpen want Jaap was als een…

Opening Oerol 2008

Vandaag lees ik in de NRC, dat de oud IJlster Theun Mosk een belangrijke bijdrage zal leveren aan de opening van het Oerol festival 2008 op Terschelling.
Op dit log heb al eens vaker aandacht besteed aan deze jonge talentvolle theatermaker/decorontwerper, die in 2007 Charlotte Kohler Prijs won.