woensdag 9 januari 2008

KRO's Ontbijt TV/Goeiemoggel Nederland

Meestal kijk ik dagelijks tijdens het ontbijt - voordat ik met de fiets naar station Sneek Noord ga en vervolgens met de trein naar Liwadden vertrek - nog vijf à tien minuten- naar de TV. Vaste prik KRO's Ontbijt TV. Vanmorgen hadden ze een item over de grote puinzooi in verband met vuilnis , dat al geruime tijd niet wordt opgehaald uit de straten van Napoli. De vuilophaaldiensten in Napels staan onder contrôle van de maffia. Zij vermengen het huis- en straatvuil met andere chemische troep. Big-Buisiness voor "The Mob"
De Italiaanse regering heeft er geen grip op. Italië-correspondent Maarten Veeger berichtte telefonisch over de chaos en de protesterende burgers in de straten van Napoli .

Bovenstaande tekst door de mangel van de de Goeiemoggel vetraalmachine gehaald:
Dagelijks kijk ik meestral tiedens het ontbijt - vonrdat ik met de fiets en de trein naar Liwadden verptrek- nog vijf à tien minuten naar de TV. Vaste prik KRO's Ontbijt TV. Vanmoggel hadden ze een item overp de grote puinzoni in verpband met vuilnip , dat al geruime tied niet wordt opgehaald uit de straten van Napoli. De vuiklophaaldiensten in Napels stran ondrek contrôle van de mapfia. De Itralianse regering heeft er geen grip op. Itralië-corresprondent Maarten Veeger berichtte telefonipch overp de chaos en de protesterende burgers in de straten van Napoli .