Doorgaan naar hoofdcontent

EHS

17-01-2007 Symposium Particulier Natuurbeheer. The One and Only Gedeputeerde Anita Andriesen. (PvdA) "Het gaat mij om de natuurdoelen en niet om de grond"
Op de achtergrond houdt Mr.Jhr. Tjalling van Eijsinga een oogje in het zeil! Tjalling: "Ik ben van het CDA, maar steun Anita".

In de rubriek van de Wijd en Zijd, jaargang 33, nummer 45 d.d. woensdag 5 november 2008 vroeg de redactie mij: "Met wie zou u graag eens een dag willen ruilen?" Ik gaf als antwoord: "Ruilen is een groot woord, maar ik zou wel eens een dagje mee willen lopen met Gedeputeerde Anita Andriesen om te ervaren "hoe de hazen lopen" in de regionale politieke wereld van de Landbouw, de Natuur en het Landschap" Ik weet zeker, dat Anita, net als Thomas Bergstra nu een exclusief plaatsje heeft verworven in God's eigen Ecologische Hoofdstructuur!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond