Doorgaan naar hoofdcontent

Dinerbon

Het is niet te geloven.....Beide nog zelfstandig in Hylpen wonende ouders van R. liggen in het Antonîus Ziekenhûis. Nadat die ene (84-Mem) veertien dagen geleden in zeer ernstige toestand was opgenomen, is vanmiddag de andere (80-Veer) met longklachten ook opgenomen. Op 17 december berichte ik al over omstandigheden, die ernstige en intensieve aandacht vragen.
Welnu.. wij kunnen nu tijdens het dagelijkse bezoekuur, maar ook daarbuiten, kiezen tussen oostvleugel en de westvleugel!
Geen kwaad woord over Ons Sneker Antonîus Ziekenhûis. Statement:Alle lof over de verzorging en behandeling daar. Een-tien-met-een-Griffel, echt waar/wel!!
Vanavond kregen wij -na een hectische en emotionele dag- een maaltijd aangeboden...Gouden!
Onderstaande menu smaakte vanavond als manna-uit-de-hemel, overheerlijk.....

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel