Doorgaan naar hoofdcontent

AV Horror 2e Winterloop

Vanmorgen, 11:00 uur, mooi weer, prachtig ochtendzonnetje en een op-maat-gesneden-av-horror-loopje als bijzonder aangenaam tijdverdrijf op de zondagmorgen.
Voor mij - na een stop van zes weken - weer een voorzichtig begin en voor Peter, die vorige week bij de Welsh Open een heup-blessure opliep, was deze loop een mooie natuurlijke gelegenheid om de genezing van zijn blessure kracht bij te zetten en te ondersteunen.
Vanmiddag in Cine Sneek, samen met R, de Nederlandse (jeugdfilm) "Oorlogswinter", naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw, gezien. Mooie spannende en sfeervolle film, een aanrader voor jong en oud! En... een echte december (winter) film!
(de foto's zijn gemaakt door Jan Albert Veenema en Paul Clement).

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond