Doorgaan naar hoofdcontent

168 uur Stille Nacht, Heilige Nacht in Gaasterland


Radio Gaasterlân zend vanaf vandaag tot en met 24 december ongeveer 168 uur het kerstlied "Stille Nacht" uit, met als gastpresentatoren o.a. zes Friese burgemeesters. Het is hoe dan ook steeds weer dezelfde melodie.
Je moet er niet uren achter elkaar naar luisteren. De gehele mp3 verzameling van alle denkbare uitvoeringen van deze kerst-klassieker is door de Limburger Reinier Thiesen ter beschikking gesteld aan de Gaasterlandse radiozender. Het wordt een bonte stoet van uitvoeringen zoals van punk en van koorzang tot hardrock. Van Braziliaans-Portugees tot Limburgs dialect. Alle muziekstijlen worden in deze radiomarathon door elkaar heen gedraaid! Het lied met de kerstboodschap van vrede en verdraagzaamheid.Klik naar het kanaal van Radio Gaasterlân Stille Nacht, Heilige Nacht.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond