Doorgaan naar hoofdcontent

Techniek en Tactiek


We are building a Bridge, one small stone at the time....In Sneek stonden vandaag niet alleen de beste stuurlui aan de wal, maar ook de beste ingenieurs.
Het neusje van de zalm van de technische talenten uit Sneek en wijde omgeving waren vanmorgen vroeg al naar de Geeuwoever gekomen om hun gevraagde en ongevraagde adviezen over de assemblage van de houten brug Akkerwinde onder elkaar te debiteren. De ene had er nog meer verstand van, als de andere....!

Het was fris, maar er heerste een gezellige sfeer onder het geïnteresseerde publiek en de professionele technici! Tegen twaalven was de klus al geklaard. Kijk ook naar de prachtige foto's op de site van Jan Douwe Gorter!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond