Doorgaan naar hoofdcontent

Peter Smit Winner Waterpoortcup 2008

Foto Heinz Manderfeld
Vorige week donderdag schreef ik, dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst. Bij de sneker Karateka's Peter Smit en Belle Dijkstra blijkt dat wel het geval.
Peter Smit was in de sneker sporthal zo scherp als een mes! De - in het dagelijkse leven - altijd zo beminnelijke Peter Smit was dominant op de mat en gunde zijn tegenstanders helemaal niets, maar dan ook werkelijk helemaal niks, niënte, nada! Hij verkeert momenteel in bloedvorm en ròste met gemak zaterdagavond in drie sprankelende partijen zijn tegenstanders totaal van de mat. Niemand was in staat er een verlening uit te slepen. Hij liet zijn tegenstanders in opperste vertwijfeling achter en schreef op superieure wijze en onder het motto inpàkke-en-weg-wése de Kyokushin Karate Waterpoortcup 2008 op zijn naam! Kijk naar een filmpje van de bijzonder briljant vechtende Peter Smit. Absoluut "Loon naar werken!" Ik hou-van-em en ben trots op hem, dat zult u begrijpen.


Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond