Doorgaan naar hoofdcontent

Sneek-Bolsward-Sneek

Een foto-impressie van vanmiddag....van de AV Horror loopklassieker Sneek-Bolsward-Sneek. Ik was erbij. Prachtig loop-spektakel zo dicht bij huis, hier in Sneek.
Genoten van de ambiance bij de start en langs het parcours. Tevreden, lekker gelopen en niet onbelangrijk, mijn lichaam is weer snel hersteld...afstand 10 km recreanten loop.

Overzicht van de Start.....
Tableau de la Troupe voor de Start SBS 2008..... de vrouwen zijn inmiddels gestart!

Samen, na afloop, op de foto met deelnemer Maaike Baakman, tevens mede organisator van de Kyokushin Karate Waterpoort Cup 2008.
(18 oktober 2008 weer in de Sneker Sporthal)
Mijn finish op de 10 km recreanten. Hieronder de uitslag


Looptrainer Ton van der Markt (l) uit Sneek en loop-topper Gerrit Kramer uit Bolsward.Hardloper, Boekhandelaar Auke Postma ut Liwadden is net gefinisht!Weblogger en Runner-Junk Hero Polet uit Sneek, kijkt na afloop aandachtig in de deelnemersenvelop van de organisatie!
Jan Albert Veenema uit Bolsward, hier net na zijn finish, samen met zijn vriendin. Hij was vanmiddag geen partij voor de Liwadder Remon van Lunzen. Remon was vandaag echt een klasse apart. Hij finishte zo fris als een hoentje.
Van de hand van Jan Albert stond vandaag in de Leeuwarder Courant een ingezonden stukje, nee, niet over hardlopen of hardcore-music...........leest u zelf maar!
Morgen nog een klein logje over een artikel in de LC van vandaag! Een tique van R.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel