Doorgaan naar hoofdcontent

Laurie Anderson - O Superman

Theater maakster en actrice Annemarie Prins (Amsterdam, 1932) was eergisteren de vierde Zomergast van dit seizoen bij de VPRO.
Prins staat op dit moment op de set voor de serie Annie M.G. over het leven van Annie M.G. Schmidt. Hierin vertolkt zij de rol van de oudere Annie.
Op verzoek van Annemarie werd o.a. een fragment vertoond uit een nieuwe documentaire over kunstenaar Louise Bourgeois. Over haar beroemde spinnen. Tijdens dit korte film-fragment werd ik getroffen door de muziekkeuze onder dit filmpje. Ik heb het direct uitgezocht....Natuurlijk via-via gevonden. Het hele nummer en video staat op YT.
Het is een stuk van/door Laura Anderson. In 1981 op nr 2. in de engelse-charge
Open your mind.....Ogen dicht en luisteren!!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond