Doorgaan naar hoofdcontent

Time the Conqueror

Pic by Henk Doevendans, bewerkt door interalphanske.
Deze (sneek) week mijn weblog een beetje stiefmoederlijk behandelt. Geen dagelijkse mededelingen of anektodes. Ook het hardlopen staat deze week op een laag pitje. Gisteravond de Campingloop in Makkum-ondanks alle goede voornemens-laten sloeren. Het was woensdagavond veel te laat gewordenin de Stad. Te min-op-béalch....Met R. het plan opgevat om donderdagavond de Sneekweek in stijl af te sluiten en uit eten te gaan bij Zorba de Griek.
Na de souflakie en de mixed-grill gaat vanaf vandaag de broekriem weer strakker aan.
De bier-comsumptie decreases. De klassieker Sneek-Bolsward-Sneek staat 30 augustus a.s. op het programma. Dus dat wordt wekelijks minimaal nog drie maal aan de bak. Ik hoop, dat de luchtvochtigheid 's avonds niet al te hoog is, anders vind ik het al gauw te benauwd om (hard) te lopen.
Op zijn website lees ik, dat de nieuwe cd van singer-songwriter Jackson Browne in september in de winkel ligt... Die koop ik ongezien en -gehoord. Zijn cd's zijn altijd van de afdeling buitenkategorie!
Time The Conqueror
is Jackson Browne’s first studio release in 6 years. Recorded with his longtime band, Kevin McCormick (bass), Mark Goldenberg (guitars), Mauricio “Fritz” Lewak (drums) and Jeff Young (keyboards and backing vocals), this album adds two members to the band, Chavonne Morris and Alethea Mills, two vocalists Jackson met in early 2001 while working with Washington Preparatory High School located in SouthCentral Los Angeles.Dit ongedateerde krantenknipsel ligt nog steeds op mijn bureau. Ik denk al weken. Ik wilde er iets mee doen op mijn weblog. Het bericht gaat over een tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Rauschenberg. Hij is van Duitse afkomst. In Keulen zag ik ooit een tentoonstelling van hem. Rauschenberg heeft met zijn werk een passie voor moderne kunst bij mij losgemaakt! Die koester ik nog steeds!
Dus als je nog binnenkort in München komt?.......een aanrader!

en ten slotte noch even disse hore.....

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond