Doorgaan naar hoofdcontent

Sneek Bolsward Sneek

In de Leeuwarder Courant vandaag een feiten verhaal over de indrukwekkende loop carrière van de atleet steeplechaser Simon Vroemen. Hij won o.a. vorig jaar nog onze enige-echte-loopklassieker Sneek-Bolsward-Sneek! (Op 30 augustus a.s. weer door AV Horror geprogrammeerd; ik ben op mijn eigen manier/wijze-recreanten, -liefhebber alweer met de voorbereiding van de 20 bezig!)
Op zijn 39ste wilde Simon Vroemen graag nogmaals op het hoogste platform schitteren. Hij werd in juni op een kennelijk vreemde manier positief bevonden op het goedje metandiënol. Zelf vindt Vroemen, dat hij misschien wel naïef is geweest. Slordig met eten, omdat hij toch al was gestopt. Ik denk - in dit verband aan verboden vruchten- met referte aan het verhaal met die beruchte Appel in het Paradijs!*) hahaha...ambtelijk taalgebruik!!!Aan het einde van zijn sportcarrière in atletiekland staat hij toch nog met lege handen.! Dat vind ik zonde*)!!!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel