Doorgaan naar hoofdcontent

Kippefleugeltsjes


"Lekker Sneek, de vierde editie wordt groter, lekkerder, leuker en nog zonniger dan de vorige keren, " aldus een item op de website van Wim Walda. Wim liep met camera over het schouder op 't Oude Kerkhof rond in zijn fonkelnieuwe bedrijfskleding: een zwart polo shirt met zijn eigen website-logo Alles Van Sneek in witte letters. Marketing tot in het detail, Wim!
Inderdaad, zaterdagmiddag.... perfecte locatie, heerlijke gerechten, koud bier, tongstrelende wijntjes en bovenal gezellige Sneeker mensen. En niet te vergeten het Liwadder bandje: Weima en van der Werf. Goede muziekkeuze van de organisatie!
Om alle superlatieven over dit evenement in Sneeker Logláán weer even in balans te brengen citeer ik met de meeste soorten van genoegen, de relativerende opmerking van mevrouw La Van Gorkum...... inderdaad dochter van..... die lachend opmerkte "Oh fandaach 'n hoog kúlinèr gehàlte hier in Sneek, 'k heal éfen 'n porsie hyte kyppefleugeltsje bij de Sjinéés!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer