Doorgaan naar hoofdcontent

UFO's


Donderdag j.l. was ik op advies van Patrick van het nieuwe bedrijf Karre-Maar aan 't Ges in Sneek, bij het bedrijf Titan in Jelsum.
Hier kocht ik in het kader van beter-duur-as-nyt-te-krijen een nieuwe schokdemper voor de trekhaak-koppeling van mijn bijna historische Kip-Kompakt 300 Caravan uit 1982.
Op zich niets bijzonders, maar het aanhangwagenbedrijf Titan ligt precies onder een/de startbaan van de Vliegbasis Leeuwarden. Op het moment dat ik daar aankwam landen er net een aantal in mijn ogen UFO's, Unidentified Objects! Het zijn naar later blijkt, F 16 's en Hawks (Fighter Weapons Instructor Training. NATO Airbase Leeuwarden)
Ze scheerden rakelings boven de klep van mijn pet. Ondanks het feit, dat ik een overtuigd anti-militarist ben, kon ik het niet na laten er een klein clipje voor mijn weblog van te maken!
Wil je meer meer info? Klik hier!


video

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel