Doorgaan naar hoofdcontent

Oerol

Ik ga vrijdagmorgen samen met R en op de boot van Doeksen 8:30 uur, twee weken naar Terschelling. Een volle week lang Oerol en daarna (weer) fietsen, wandelen, zon, zee strand en duinen! Misschien een paar keer 'n beetje hardlopen in de duinen om de conditie op peil te houden, alvast te oefenen voor de AV Horror Klassieker Sneek-Bolsward-Sneek en in de sfeer van de Berenloop te komen.

Bekende Slachtelui: Fenna Kooistra, Wiepke Schukken, Henk van der Veer, Rika de Boer-Bouma en alle andere deelnemers van het Sneeker Antonius Ziekenhuis : "Geniet ervan en van het buitengewoon fraaie friese landschap en het unieke element daarin : De Slachte!!
De Dienst Landelijk Gebied blijft bouwen aan het Landschap!
De laatste 5 km van de "greate" 42,........'t snot voor de ogen, deursette en gewoon tanden op elkaar en pijn lijden! Goed voor de Ziel en voor de Karma!"
......Succes, mensen!
Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond