Doorgaan naar hoofdcontent

Stratenloop Hindeloopen 2008

Vrijdagavond hebben "run-manager" Gauke Bootsma, samen met het Hylper vrijwilligers-gilde en de deskundige hulp/leiding van de Sneker AV Horror, de organisatie van de Hylper Stratenloop, editie 2008 weer zoals vanouds, perfect "in de steigers gezet"
Het aantal deelnemers aan de wedstrijd viel door de invloed van de komende Slachte-Marathon in juni en de Marathon van Leeuwarden, dit weekeind, enigszins tegen. Desondanks was de organisatie tevreden over het aantal deelnemers. Het was voor mij, qua ambiance, een loopje met een gouden randje!
Voor de winnaars in de wedstrijd waren er weer de traditionele prijzen, voorwerpen van prachtige Hylper schilderkunst, beschikbaar.
Volgend jaar staat de 35e editie op het programma. Dat wordt een speciale run. De organisatie zal proberen, naast lokale loop-helden ook landelijke toppers aan de meet te krijgen!
Ik ben zeer benieuwd! BL&W zal ik er zeker weer bij zijn!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel