Doorgaan naar hoofdcontent

Paul en Raffaella


[...] Onlangs schreef ik een stukje over Paul van het toekomstig Café de Kletser in de Markstraat te Sneek. Daarna volgende op de site Alles Van Sneek en ook via mijn weblog een onbetamelijke, onbehoorlijke en oncollegiale reactie , wat ik kwalificeer als onvervalst Gezwets van een bijzonder gefrustreerde Zwetser, ergens uit de "Bush" bij Emmen..........

In de Marktstraat in Sneek opent Paul binnenkort een feestcafé onder naam de Kletser. Paul wil na de verbouwing, twee weken voor de Sneek-Week los. Tijdens de Sneek-Week 2008 stort hij zich samen met zijn personeel in het diepe! Ik maakte vanmiddag toevallig even een praatje met Paul. Hij was druk bezig met de verbouwing. Hij komt op mij over als een enthousiast en collegiaal horeca-dier, dat zijn Café de Kletser in Sneek, zeker tot een succes zal maken!
Paul is de partner van de Idols 3 zangeres Raffaëlla. Zij won in 2006 Idols.
Raffaëlla was de eerste vrouwelijke winnaar van de Nederlandse Idols!! Op zaterdag 11 maart 2006 werd zij met 58% van de stemmen tot winnaar gekozen. En wat voor één : een Topper! In deze video, uit een Mooi Weer de Leeuw uitzending zie en hoor je Paul (van binnenkort te openen Café de Kletser in Marktstraat Sneek), Cabaretier Paul de Leeuw en 2006-Idols 3- hors-categorie-zangeres Raffaëlla. "Je zingt altijd zo mooi !" roept Paul de Leeuw in deze video!
Ik gun deze jeugdige talenten van harte een plaatsje onder goud gele entertainment Zon in Sneek!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen herbouwd is ook een black box en in de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

First batch Denim

Helemaal zonder narcistische trekjes kom je er niet. Zeker niet als blogger! Gisteren ontving ik mijn absolute nouveauté op het gebied van spijkerbroeken. Ik bezit er nu één van de eerste driehonderd van the first batch ever afkomstig van Chris en Gavin van het eigenzinnige jeansmerk Ullac afkomstig uit Londen. De broeken worden per stuk gemaakt in een kleine italiaanse familie fabriek in Urbania. Er  wordt gefluisterd dat deze familie als 's wereld beste jeans in elkaar zet. Ik kan dat nu beamen en bevestigen. Het dragen van deze karakteristieke heavy, raw. 16oz selvedge en duurzame denim  geeft mij hetzelfde gevoel als mijn allereerste in 1965. Dat zegt toch wel wat.

For a Limbo Dancer

Wie wil er nu gewoon zijn?

De rentmeester aller rentmeesters Sybrand van Haersma Buma presenteerde onlangs de Gewone Nederlander tijdens de H.J. Schoo lezing. In de NRC van vandaag wijdt Lamyae Aharouay er een column aan. Ik vroeg mij af - bij het lezen van haar column - of ik eigenlijk wel een gewone Nederlander ben. Zou ik - met mijn geboorteplaats Hylpen, mijn langdurige Sneeker domicilie, mijn Friese identiteit en mijn Nederlandse paspoort - nog wel een gewone Nederlander zijn? Opgevoed zoals zovelen met het Nederlandse calvinistische credo "doe-maar-gewoon-dan-doe-je gek-genoeg" Misschien weet Lamyae het antwoord? Ik verdenk haar van een behoorlijk inzichtelijke helicopterview. Daarom stuurde ik  haar een mailtje. Eigenlijk, met de vraag hoe gewoon ik wel niet ben.
Beste Lamyae Tja.. de gewone nl-er. De vraag stellen is simpel; het antwoord....? Ik (67) geef je een subjectieve dwarsdoorsnede  van mijn bestaan door middel van circa twaalf jaar bloggen (3060) en twitteren (ongeveer 20.000 tweets) …

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel