Doorgaan naar hoofdcontent

Neil Diamond

foto: Rick Rubin
Op 24 augustus 1972 ging ik samen met R. in Sneek wonen. De eerste LP, die wij op ons flatje in de Edo Jongemastraat 125 draaiden, was er ééntje van de amerikaanse singer-songwriter Neil Diamond. De man met de stem van gemalen kiezel! Jongstleden zaterdagavond begon in het Rotterdamse Ahoy zijn World Tour 2008. Zowel in de Leeuwarder Courant ( Wim Vervoort): "Neil Diamond had er aan het begin van zijn tournee duidelijk zin in. Zijn karakteristieke donder stem klonk als in zijn beste dagen, zowel in de hoogte als in de laagte" als in de NRC (Jan van Vollaard) "Een goede hand van liedjes schrijven heeft hij nog steeds; zie Pretty Amazing Grace, waarin hij maar weer eens jubelt, dat hij alles te danken heeft aan de Liefde, krijgt de redelijk op leeftijd zijnde Neil Diamond (67)een geweldig positieve recensie in beide avondbladen. Wat wil je ook? Zijn laatste twee albums 12 Songs en Home Before Dark zijn prachtig en zitten al een poosje, met buitengewoon genoegen, in mijn player. Albums met allemaal gevoelige nummers.....sentiment! Hij heeft ze gemaakt met de al eerder op dit weblog door mij bejubelde producer: Rick Rubin. Bekend van weergaloze spirituele albums met Johnny Cash en albums met de amerikaanse ster-rockband Red Hot Chilli Peppers.
Kijk naar het recente "Pretty Amazing Grace" en naar het eerdere "Love on the Rocks" akoestisch en live door beulen van muzikanten, waarmee Neil Diamond al in lengte van jaren mee samenwerkt!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel