Doorgaan naar hoofdcontent

De Ronde van WymbritseradielFoto: Heroisme
Vanmorgen verschillende dvd's met een f*cking error gebrand. Ik wil een via Utorrent gedownloade concert-video van Amy Winhouse op dvd branden en op mijn huiskamer apparaat afspelen. Goeie zangeres die Amy, een aanrader! Alle brandpogingen mislukten vanmorgen. Ik kan weer opnieuw een spindle van die dvd schijven gaan kopen. Het duizelt in mijn hoofd van alle soorten DVD formaten. Wat is compatibele en wat niet? Gelukkig komt er een standaard. R. zegt:"Er is vanmiddag ook een loop van de AV Horror, die start op het sportpark Schuttersveld". De Ronde van Wymbritseradiel! Daar kun je veel beter aan mee doen! Uit een vluchtige blik op het Sneker hardloop weblog Heroïsme blijkt, dat de start al om 13:00 uur is. Ik haast me, doe mijn loopschoenen aan en hijs me in mijn hardlooptenue (korte broek, ja, ja!) en besluit mee te doen aan de 10 km. Een loop van Sneek-Folsgare v.v. Om een lang verhaal kort te houden "Ik heb meegedaan en 't is mij vanmiddag poer-best bevallen"! Onderweg ontmoette ik oud collega Rixt. ongeveer zestien jaar geleden, bomen-meisje.....Long time no see!
De uitslag staat vanmiddag al op het internet. (Hulde!!)
Ik ben een gelukkig mensch over mijn eindtijd hjoed yn Wymbritseradiel, maar het dvdbrand programma Nero heb ik hjoed absoluut nog niet onder mijn f*cking (hardloop)knie!!!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel