Doorgaan naar hoofdcontent

Een Gotspe

[...]Inderdaad Theater Sneek een gotspe (brutaliteit). In 2005 nieuwbouw Theater. In 2008 onder druk "van de straat" verbouw. Om te voorkomen, dat dit logje vandaag een venijnig karakter draagt heb ik er een mild sprookjesalbum van gemaakt. Een digitaal plaatjes boek op You Tube. De muziekkeuze is een "straf" knipoogje naar het actuele amorfe toneelspel rond de hedendaagse plannenmakerij, het stappenplan over de cultuurtempel van de locale de sneker vroedschap. Alle actoren zijn van elkaar afhankelijk, babbelen elkaar na, hebben allen meel in de mond, kòmme elkóar yn'ne lije side óan en natuurlijk, naar buiten, in de pers: "wiens brood men eet wiens woord men spreekt! "
Vervolgens zal het nog steeds bezwaarschriften regenen bij de daadwerkelijke realisatie van het Culturele Kwartier Sneek. Er staan drie bezwaarschrift legers in de schiet houding! Gereed om de afkoop sommen van de Gemeente Sneek (van ons allemaal) te toucheren. Het bouwbudget moet op, nietwaar!! Het blijft nog lang onrustig in de (binnen)stad! Inderdaad....wat een gotspe !
Ik stop er vandaag mee, anders wordt het nog venijniger!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel