Doorgaan naar hoofdcontent

The Bridge

Montage-foto van de brug over de Sint Nieksterfeart, oplevering in april 2008. Deze brug verbindt de huiskavel met de veldkavel van een groot melkveebedrijf. Natuurlijk is er voor elke gebeurtenis een titel van een pop-song!
Vanmiddag ga ik naar onze Weissensee reünie, die bij Auke thuis in Slochteren wordt gehouden. We vieren en herdenken vandaag, dat we foar de wyn allegèr hurdriders binne !!
Vanmorgen gekeken naar de sport-happenings in Europa, dit weekend! Wat een schitterende finale's in de marathons van London en Rotterdam. Inspirerend!
Ik hoorde, dat Omrop Fryslân morgenavond langskomt op de boksclub F&F aan de Marktstraat. Ze zullen opnamen maken van Berry van de Markt en Jaap Postma. Deze jongens doen het momenteel erg goed in de wedstrijden!Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel