Doorgaan naar hoofdcontent

Solo Accoustic 2 Jackson Browne


Ik keek er al reikhalzend naar uit. Het vervolg op Jackson Browne’s prachtige live album uit 2005. Net als vol. 1 is ook dit een live compilatie, die gemonteerd zoals een compleet concert . Mét applaus, publieksgeluiden, en verhaaltjes tussen de nummers. Op deel 1 concentreerde hij zich vooral op zijn vroege werk. In tweede deel put hij uit zijn latere werk. Deze plaat klinkt net zo goed als zijn voorganger. Enkele liedjes komen hier eigenlijk veel beter uit de verf dan op hun originele in het verleden uitgebrachte albums. Dat bewijst eens te meer dat Jackson een singer-songwriter pur sang is, die slechts een gitaar of piano nodig heeft om zijn liedjes optimaal te kunnen vertolken. Alle liedjes op deze plaat zijn van hoge kwaliteit, uit welke periode ze ook stammen, en dat bewijst de kracht van Jackson Browne als artiest. Wie vol. 1 in zijn collectie heeft, kan dan ook beslist niet zonder dit essentiële tweede deel. Ik kocht deel twee vrijdagmiddag in Sneek bij een grote cd keten op Oosterdijk.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel