Doorgaan naar hoofdcontent

Boksmaten


Boksdebuut van boksmaat Jaap Postma succesvol...
Gaasterlander Jaap Postma van Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek bokste zaterdag 23 februari zijn eerste partij tijdens het boksgala in Assen ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van boksvereniging Assen. Op dit gala werd ook enkele kickbokspartijen en een Kyokushin karate partij gespeeld. Sem Schilt, wereldkampioen in het K1 kickboksen, was tijdens dit gala ook van de partij, hij trad op als scheidsrechter bij de karate wedstrijd.
Jaap Postma bokste tegen de ervaren Silvinho Stroy van de Utrechtse boksvereniging Verbon. Silvinho Stroy had reeds 6 partijen gebokst en was en stuk langer dan Postma. In het begin van de eerste ronde kreeg Jaap twee harde linker direktes te verwerken. Dit was echter de enige schade die Stroy aan Jaap kon aanrichten. Jaap hield zijn dekking goed gesloten en stootte hard.
In de tweede ronde kreeg Stroy een openbare waarschuwing voor afklemmen. Dit afklemmen was wel te begrijpen want Jaap was als een jager die joeg op zijn prooi. In de derde ronde zette Jaap zijn sloopwerkzaamheden voort en Stroy kwam er niet meer aan te pas.
Jaap bokste een goede partij, ontweek goed en bokste een zeer hoog tempo.
Drie boksers van de Sneker Sportclub F en F zullen in maart/april 2008 deelnemen aan de gezamelijke distriktskampioenschappen van de afdelingen Noord-Nederland, Noord-Holland en Oost-Nederland. Deze boksers zijn:
Berry vd Mark (welter tot 69kg)
Jaap Postma (welter tot 69kg)
Klaas Jansen (zwaargewicht tot 91kg)
verslag Peter Smit

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel