Doorgaan naar hoofdcontent

Boomkeklimmer


Vandaag ontving ik een mailtje van de Sneker CDA Fractievoorzitter Ger Dikhoff. Hiervoor wil ik hem hartelijk bedanken. Hij reageert op mijn kruidig geschreven weblog van 5 januari 2008 over reclame zuilen in de Sneker binnenstad, of eigenlijk net daarbuiten. Inmiddels staat de inhoud van deze email integraal op de site Alles van Sneek. Mij is volstrekt onduidelijk welk punt hij wil maken. In chaotische volzinnen hopt hij van het ene naar het andere onderwerp. Hij haalt zelfs de raadsleden van de grote partijen en de burgemeester van Skarsterlân erbij om het allemaal nog chaotischer en onbegrijpelijker te maken. Op zich kan ik zijn reactie ook wel indenken. Hij is niet gewend om uit onverdachte hoek, eens ongenadige en onversneden standpunten van burgers - via de nieuwe media- over zich heen te krijgen. Hij heeft daar grote moeite mee. Hij zoekt kennelijk daarin zijn eigen(fractie-voorzitters)weg!
Wel is mij duidelijk geworden, dat ik van hem de boom in kan.
Onduidelijk is weer of dat een hoogstam dan wel een laagstam (fruit)boom is? Een naaldboom of een loofhoutboom?
Het blijft ook in 2008 tobben met de helderheid en duidelijkheid van de standpunten en verwensingen van de Sneker Christen Democratische fractievoorzitter. Je weet zo immers nooit waar je aan toe bent! De goede beleidsvoornemens voor 2008 staan in ieder geval niet meer prominent op de website van het Sneker CDA!
Hoe zou dat nu kunnen? [...]werk van Dreumesen van Kabouters of van locale politieke Lichtgewichten?

discussie:OFF.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer