Doorgaan naar hoofdcontent

Home-tapes

Home-taping is Killing Music. Ik deel deze mening uiteraard niet. Home-taping is killing big-buisiness Profits zul je bedoelen en daar blijf ik verder buiten! Een van mijn voornemens in 2008 om weer veel echte mooie muziek op te nemen, om te verzamelen, voor thuisgebruik en soms in bijzondere gevallen te delen op dit weblog. Dit eigengemaakte froebel-fotootje zijn de amateur audiomedia/middelen waarmee ik mij met-de-meeste-soorten-van-genoegen, thuis bedien. Ze zijn digitaal en misschien alweer gedateerd, dat wel! De analoge compact-cassette ben ik nog niet vergeten. Die gebruik ik nog steeds en daar beleef ik ook nog veel luisterplezier aan!

Posted by Picasa

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond