Doorgaan naar hoofdcontent

Franciscus Vrijmoedt

AMSTERDAM - De musical Ciske de Rat is de best lopende reizende musical ooit in Nederland. Tot nu toe zijn er al 380.000 kaarten verkocht, de musical is door dit succes verlengd tot eind dit jaar. Dat liet producent Joop van de Ende Theater producties donderdag weten.
In het idioom van bladen, waarmee ik dagelijks in het openbaar vervoer mee "doodgegooid"n wordt: zoals de Pers, de Spits, de Metro en BN/De Stem...."niet te bevatten, zomooi"!
Het NRC de musical over Franciscus Vrijmoedt Niet gekunsteld, maar volkomen logisch – en daarom hoogst geraffineerd – loopt de handeling tussen 1925 en 1939 heen en weer. Soms loopt het één al vooruit op het ander, maar soms ook niet. Die afwisseling geeft extra vaart.
Drie van die kaartjes waren waren gisteren in het bezit van: R en A en M.
Wij hebben aan alle superlatieven van de media niets aan toe te voegen......inderdaad zo mooi, ontroerend en haast niet te bevatten!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel