maandag 31 december 2007

Der Amerikanische Freund

Afgelopen weekend weinig tijd vrijgemaakt om te bloggen. Andere prioriteiten. We hadden Raul als buitenlandse (Amerikaanse)gast in da house. Raul is een zwager en van beroep leraar. Hij woont al geruime tijd in het centrum van Mexico City. Het dagelijkse leven in een wereldstad is hij gewend en is "amazed" over Sneek, Hylpen en Freezeland. Daarvoor woonde hij in o.a. Engeland, Amerika en Portugal. Hij was sinds 1991, niet meer It Heitelân - en bij de (schoon)familie terug geweest. Het was voor iedereen een wederzijds bijzonder hartelijk weerzien. De kinderen van toen zijn nu young handsome adults. Zij spreken stuk-voor-stuk, reetegoed hun talen! Volop communicatie, dus! Gezellig!! Samen eten, drinken, herinneringen ophalen over vroeger en natuurlijk de toestand in de wereld bespreken. Dat wat er niet deugt zus-en-zo en dit-en-dat en hoe dat volgens ons het beste opgelost moet worden! hahaha
Vandaag de laatste dag van het jaar. [...] 'n lik mankelyk!
Volgens de Opregte spreek je niet over je (goeie) voornemens of je geeft ze niet prijs op je weblog. Why Not!? Maar houdt ze haalbaar voor je zelf!
Henk van der Veer komt mij vandaag, oudejaarsdag "in de kaart" met zijn verrassende muziekkeuze. Sybe Karspel worstelt met de kwaliteit van de sneker oliebollen en bovendien met de begrippen succes en geluk. Ik ga daar helemaal in mee!
Vanavond met R. samen in gepaste vrolijkheid over de drempel van het oude naar het nieuwe jaar met twee flesjes bubbel Lidl's Burg Schoeneck Jarhrgangs-sect 2006, Halbtrocken. In de cdplayer de John Lennon's song, die hij schreef voor Yoko Ono: "Grow old along with me.....!"?
Over goede voornemens gesproken.......
"Hold On in 2008"