Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit december 22, 2007 weergeven

Spiegeltje, Spiegeltje...Sneek 2007

Aan het einde van het jaar denk je soms terug aan het afgelopen jaar. Een overdenking van het lichtere soort. Vaak bereidde ik me begin december voor op de halve van Egmond ( die jaar niet) en vulde ik o.a. mijn top 10 lijstje in voor de Top 2000 van Radio Twee. Nu blijkt, dat de ranking niet bewust georganiseerd mag worden beïnvloed door acties van luisteraars. o.k. dan haak ik af. Alsof die pluggende platenmaatschappijen dat zeker niet doen? Ik baal ervan: Die eeuwige bar originele en afgezaagde Queen weer op plaats één! Spontane acties van het publiek om Ede Staal (zie ook dagboek Henk van der Veer) in de jaarlijst te krijgen worden door omroepbonzen vakkundig getorpedeerd! Ze passen zomaar hun eigen spelregels toe.
Terwijl ik vanmorgen op mijn PC aan het bladeren was in mijn digitale fotoalbum over 2007 kwam de volgende gedachte/vraag bij mij boven: Waardoor is Sneek in 2007 nog mooier geworden??
(Behoudens de inwoners en de webloggers van Sneek, natuurlijk "dèr is géén beter e…

Maretak Mistletoe

Wielerkoers

Wim Eizenga ut Liwadden reageert op mijn filmpje over de Wielerskoers in Sneek:

Hoi Anske. Even reagere op het filmke van gister op dien weblog. Volgens mij betreft het de 1e profronde van Friesland. Dat het inderdaad in juni weest allineg weet ik de datum niet meer.Wel dat ie wonnen wed deur Maarten den Bakker. Ik ston anne finisch en hef 'm self binnenkommen siën. Allenig, met een kleine voorsprong op sien achtervolgers.
Gr,Wim.

Sneek-Oost

Door de lichte achtergrond van de met rijp bedekte kale bomen, laat de joodse begraafplaats in Sneek zich vanmorgen heel goed en contrastrijk fotograferen.