Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit december 11, 2007 weergeven

Naar Liwadden!

Vandaag is het weer eens de hoogste tijd voor een onvervalste prijsvraag. Ik maak het jullie deze keer niet echt gemakkelijk! We spreken af, dat we googlen achterwege laten! We gaan voor de parate (sport)feitenkennis. De vraagstelling is tweeërlei en staat aan het begin van dit home-cooked clipje! De eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik zelf ook de vragen niet meer kan beantwoorden. Dus ik reken op jullie! Over de uitslag kan uiteraard niet worden gecorrespondeerd, maar eeuwige roem is zeker je deel. De hoofdprijs is één jaar linkpartnerschap op dit weblog. We beginnen op de late morgen aan de Leeuwarderweg in Sneek met een gemiddelde snelheid van 44,4 km/uur en drie koplopers op één minuut en vijf-en-vijftig seconden van het peloton!
Aan de bermvegetatie en de kleding van het aanwezige publiek te zien, schat ik in, dat we ongeveer de derde helft van de maand juni schrijven. Aan het einde van het filmpje hoort u het commentaar op dit evenement en een onversneden persoonlijk citaat…

Led |Zeppelin

Het was op alle radio en tv Journaals, het stond zowat alle kranten en nu ook vanzelfsprekend op dit weblog:
Het concert van LED ZEPPELIN gisteravond in London, Presentator Jeremy Paxman kondigt een fragment aan, als afsluiting van het BBC programma News-Night.