Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit december 3, 2007 weergeven

Killing Fields

Mijn collega en loopmaat Wim ooit geboren en getogen in Sneek, thans wonende in Liwadden is net terug van een indrukwekkende reis naar Indochina, die hij samen met zijn vrouw Tineke maakte. Hij heeft daar veel gezien en o.a. de Killing Fields in Cambodja bezocht. Onbeschrijfelijk. Ik kreeg van Wim de onderstaande bijlage. Even dubbelknikken om een leesbaar geheel te krijgen.


Trip - Indochina

[...] vervolg van de Killing Fields.
Onderstaand het verslag van de trip van Wim en Tineke naar Indochina :
We hebben een geweldige reis gehad naar Indochina.We reisden in een groep van 28 personen.Het was een zeer vermoeiende reis omdat we veel landen bezocht hebben.Maar we hebben wel heel veel gezien en gedaan.
Er waren enorme verschillen in de diverse landen.Thailand is het meest ontwikkeld. In Laos vonden we de natuur en de bevolking nog ongerept.Het was er nog erg primitief.In het dorpje Pak Beng ging in het hotelletje om 10.30 uur het licht uit en moesten we met zaklantaarns 's nachts naar het toilet.We hebben 3 dagen op de Mekong rivier gevaren.We hebben aan boord gegeten het voedsel werd gekookt door een Laotiaanse familie die woonde ook op het schip.Dus was het elke dag lokaal voedsel, veel vis en rijst met diverse groente, best lekker hoor.Na 3 dagen zijn we verder gereisd met de bus naar de hoofdstad Vientiane.Vandaar met een propeller vliegtuig naar Siem Reap in …