Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit september 22, 2007 weergeven

Culturele nazomer

Alhoewel de datum van 1 september door de meteorologen wordt beschouwd als het begin van de herfst is gisteren 21 september de herfst officieel begonnen.
Bijzonder sneu voor de ouders en nabestaanden van Tim Hoogland, omdat hun 20 jarige zoon in Afganistan is vermoord. Ik meldde dit feit gistermorgen(afgetapt van het Nos-Journaal)op mijn log. Een witte krijtstreep daaronder, met de tekst van een protestsong uit de zestiger jaren. Uitgerekend op de dag, die door de Verenigede Naties is uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Vrede.

Kunst en Cultuur zijn dankzij het sneker-simmer-2007-evenement, dankbare onderwerpen langs de einder van het sneker webloglandschap. Dit evenement heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het noodzakelijke draagvlak bij de Sneker bevolking voor de financiering en uitvoering van de nieuwbouw van een toekomstig Cultureel Kwartier. Op het Stadhuis moeten ze binnenkort wellicht, samen met de kunstensector, aan de slag om een samenhangend cultuurbeleid te (…