Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit september 20, 2007 weergeven

Bengaals Vuur bij de Kolk in Sneek

22:25 uur Ik zit alweer achter mijn PC. Ik drink een biertje en upload een zo net gemaakt clipje van het NNO. Ik ben als eerste sneker weblogger on line met geluid en bewegende beelden!! [...] Dat concert?? In een woord, nou goed, twee dan: "Een Prachtig Concert!" Een uitstekend klinkend orkest! De dirigent en de solisten:Anthonie, Eric en Bert, stuk voor stuk persoonlijkheden en doorgewinterde vaklui, met een enorme uitstraling op dat inmense podium, in die super-tent. Heel goed geluid. Prima organisatie rond de Kolk.
Wij hebben genoten!!! .....De muziek met het hart geconsumeerd.... Ja alles, alles kan een mens gelukkig maken. De zon die doorbreekt, een vers kopje thee, maar ook de gelaagde muziek van Pink Floyd, zoals die, door het NNO cs, vanavond in en rond de Kolk in Sneek, echode!

Noord Nederlands Orkest

Vanmorgen zo stijf als een plank opgestaan. De drie rondjes van de Schuttersveldloop van juster-joun sitte my noch yn 'e lea. Zo'n loopje op de woensdagavond is een prachtige manier om de week even door te zagen en de (werk)stress eruit te jenzen. Ik heb met veel plezier gelopen. Het ging lekker! Tijd:53:12. Verder deze week mijn lichaam laten herstellen. Vanavond natuurlijk naar de Kolk.Samen met soulmate R. Weer of geen Weer. Tout bloggend Sneek schrijft er de hele week al over. Su mutte we't hewwe!Gebeurtenissen in de Stad, van deze omvang en kaliber moeten we koesteren en polijsten! Music Keeps the Spirits High! Het Noord Nederlands Orkest met Pink Floyd reportoire op een groot podium. Ik ben benieuwd hoe het zal klinken. De playlist is bekend. De volgorde van de nummers varieert misschien per optreden. Heeft al in de krant gestaan. Voor de echte liefhebbers van Pink Floyd uit Sneek heb ik iets moois in de aanbieding. Een CD-ROM met alle LP's van Pink Floyd op mp3 …

Rijden op aardgas schoon en aantrekkelijk.

In mijn middag-pauze in Liwadden kijk en wandel ik altijd even in de binnenstad. Een beetje rond kijken mede, om mijn sneker stadgenoten via de weblog te informeren wat er in in't klompehok foor de Hel allemaal gebeurd. Stiekem willen ze dat wel weten! Op het zaailand was vaniddag een grote verzameling personenauto's, bedrijfswagens en bussen op aardgas voor het publiek geparkeerd om van dichtbij te bekijken. Ook de bijbehorende BOBO's ontbraken natuurlijk niet. Verschillende bedrijven hebben gekozen voor rijden op aardgas, omdat het de schoonste motobrandstof is van dit moment. De gemeente Leeuwarden heeft zes aardgasvoertuigen in bedrijf!
Hoeveel van dit soort voertuigen heeft de gemeente Sneek eigenlijk??
Om Liwadden de ogen uit te steken moet de Gemeente Sneek zo snel mogelijk het voortouw nemen om voertuigen aan te schaffen, die op biogas, PPO (puur-plantaardige-olie), bio-ethanol of waterstof rijden. Uiteindelijk willen we als Snekers Liwadden wel foar blieve op gebiet…