woensdag 5 september 2007

Inrichting van het Landelijk Gebied

Landinrichtingsproject Oranjewoud-KatlijkDinsdagavond presenteerde de Landinrichtingscommissie Oranjewoud Katlijk het raamplan voor het gehele gebied en de eerste uitvoeringsmodule van het plan op een openbare bijeenkomst. De start van de formele inspraakprocedure. Ik was daar samen met nog een paar collega's ex-officio aanwezig. Naast ondersteuning van de commissie was het aangenaam om die avond nog een aantal oud lnv-collega's daar weer eens te treffen. Het weerzien met oud-collega Faunabeheer J.L. was bijzonder plezierig (voor een foto-impressie van het officiele gedeelte link op bovenstaande thumbnail)

In mijn logje van zondag beloofde ik eeuwige roem enz..aan de winnaar van mijn prijsvraag over wie de bestuurlijke recruut van PvdA Gedeputeerde Anita Andriessen vanuit het Stadhuis Sneek is. Het liep niet storm met inzendingen. Had ik uiteraard ook niet verwacht, maar de echte fens reageerden toch, met een zekere trots over hun politieke talent. Ik heb uiteraard gekozen voor de inzender met het juiste antwoord en daarna die het snelst reageerde. De anonieme inzenders heb ik gedecideerd terzijde gelegd.
Maar, natuurlijk is er een winnaar.....hij schrijft het volgende:
Der is mar één échte jeune-premier in Sneek en dat is the only real one:
JAN BARGBOER!!

And The Winner Is: Henk van der Veer. Natuurlijk heeft de winnaar heeft ook altijd gelijk. Henk, Proficiat met dyn priis. Eewige roem binnen de stadsgrensen fan Sneek hest naturlik allang fedynt en inne knip. No-doubt-abou-that! Bij disse benoem 'k dij formeel tot townhall-watcher-of-the-year! 'n geuzetytel, dat snapst seker wel!

De termijn van de prijsvraag over de naam van het popbandje in de stadsgrachten van Liwadden heb ik met een week verlengd!